Jens Rørbye

Jens Rørbye

Lidt om bloggen

Mine tanker om NFL, hvad der sker i NFL og om amerikansk fodbold i Danmark.

Mit fotogalleri

NFL Divisional round

NFLPosted by Jens Rørbye Fri, January 11, 2013 15:41:13

Så står 'Divisional round' i 2012 sæsonens NFL play-offs for døren. De otte bedste hold er tilbage. Mandag morgen er de kun fire. Og som enhver anden NFL kyndig/fan med lidt spalteplads ved hånden må jeg give mit bud på hvem de fire bliver.

Ravens @ Broncos: Den vinder Ravens. Joe Flacco er måske ikke Peyton Manning, men han har altid været i play-offs og altid vundet i play-offs. Han bliver bedre i play-offs end i regular season. Ray Rice er en bowlingkugle. Og så giver Ray Lewis et følelsesmæssigt boost, som giver Ravens en edge.

Packers @ 49ers: Den vinder 49ers. Packers har en fænomenal QB i Aaron Rodgers. Men meget andet har de ikke for tiden. 49ers er et meget mere bredt hold. Hvis den gode Kaepernick spiller på lørdag, så vinder hjemmeholdet.

Seahawks @ Falcons: Den vinder Seahawks. Matty Ice går kold i play-offs. Præcis modsat Joe Flacco. Og så er Seahawks bare stærke på begge sider af bolden. Og med Leon Washington som kick-returner er Seahawks altid halvvejs i endzone inden bolden overhovedet er grebet. Bekymringen her er at Marshawn Lynch har misset nogle træninger.....

Texans @ Patriots: Den vinder Patriots. Texans ramte toppen midt i sæsonen og er gået nedad med et brag siden da. Patriots er hamrende stærke og så kan man bare ikke se bort fra Brady/Belichick; Duoen der muligvis kan gå på vandet UDEN at det er frossent.

Hvad siger I? Skriv nedenfor hvorfor I synes jeg er stivere end en russer med et gratis årsforbrug af vodka. Eller hvorfor I er helt enige. Eller noget andet.... :-)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Michael G Fri, January 11, 2013 15:59:11

Helt enig med Henning A. Tror Broncos vinder. Dels har de haft en bye week til at komme sig over småskavanker. Dels har de et stærkt både angrab og forsvar. Og ikke at forglemme.... der er KÆMPE forskel på når Flacco spiller ude og hjemme. Den bør Broncos kunne køre hjem. Tror Packers slår 49´ers pga playoff rutine. Og så er jeg enig i at både Seahawks og Patriots vinder. Men en stor Playoff Weekend i vente.

Posted by Henning A. Fri, January 11, 2013 15:52:03

Sammenlignet med tidligere kan Ravens-forsvaret ikke stoppe en forkølelse. Deres forsvar er ved at være gammelt, og man skal ikke undervurdere, at Ravens havde forsvaret på banen i 87 spil i sidste uge. Den slags slider, og derudover har Ravens kun haft en kort uge til at forberede sig. Broncos har ligaens 2. bedste forsvar, og vil skulle holde Ray Rice i skak. Det bliver en sikker Denver-sejr.De andre picks er jeg enig i.